среда, 25 марта 2015 г.

Звітую

21 березня 2015р. у Львові на базі ЛНУ "Львівська політехніка" відбувся фінал змагань з усного математичного рахунку Прагліміне серед учасників проекту з різних областей України.
Урочисте відкриття фінальних змагань почалося з того, що всі присутні в залі заспівали Гімн України.
Нас привітали організатори та керівники проекту:
На фото (справа наліво): керівник проектів "Miksike" Mihkel Pilv, менеджер проектів "Miksike" Milla Pilv, координатор у Львівській області Маргарита Носкова

Представник ЛНУ "Львівська політехніка" Захар'яш О.С.

Керівник проекту "Міксіке" в Україні Павло Хобзей

Головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Кудренко Б.В.

Завідуюча департаменту Міністерства освіти Естонії Ірене Кяосаар
On-line привітання можна переглянути ТУТ

Фінальні змагання відбувалися очно в облаштованих приміщеннях за участі спостерігача від проекту. На змаганнях учасники на протязі 50 хвилин виконували завдання "п'ятиборства" (завдання п'яти різних майданчиків). 
Вболівальники очікували учасників у великій залі та спостерігали за результатами змагань у режимі on-line.
Кращий результат з усного рахунку серед українських учасників всіх вікових категорій показав Степан Бугера (результат - 11395 балів), учень 11 класу, НВК "Школа - гімназія ім. Андрея Шептицького", м.Стрий.
В категорії "Сеньйори" кращим став Віктор Шпаченко (результат - 10906 балів), заступник директора Стрийської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. 
П'ять фіналістів, які показали найкращі результати будуть представляти Україну на міжнародному фіналі змагань у Ризі 9 травня 2015 року!
Закриття фінальних змагань завершилось нагородженням переможців Вікторин, переможців фінальних змагань з усного рахунку Прагліміне, найактивніших класів, навчальних закладів та педагогічних колективів.

Фінал Прагліміне завершено. Сподіваюсь, що на наступний рік від нашого навчального закладу кількість учасників буде більшою та результати кращими.

22 березня 2015р. на базі ЛОІППО відбувся семінар для координаторів та потенційних учасників проекту "Міксіке в Україні". 
На семінарі були присутні координатори навчальних закладів та представники областей, які виявили бажання брати участь у проекті, а саме, з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей та м.Києва.
Взагалі, за період з 02.12.2014р. по 15.03.2015р. на сайті зареєстровано понад 8400 учасників, з них 520 педагогів. 
Головною метою семінару було впровадження та розвиток проекту "Міксіке" по всій території України.

"Такі проекти як Міксіке стирають грань між навчанням в звичному для нас розумінні та грою. В процесі гри, змагань діти здобувають необхідні знання, навики..."  
Віктор Шпаченко, координатор СЗШ №2 м.Стрий

На семінарі відбулися приємні зустрічі та знайомства:


Головний і єдиний сайт проекту "Міксіке в Україні" http://lviv.miksike.net/

2 комментария:

  1. Хочеться, щоб наші учні і викладачі теж долучилися до проекту"Міксіке в Україні". Це буде великий досвід для кожного.

    ОтветитьУдалить
  2. Наталя, заввдяки Вам я вже живим класиком став... :) Успіхів в просуванні всього нового у вашій праці!

    ОтветитьУдалить